Bud på Ronaldo accepterat

Manchester United meddelar idag, via sin hemsida, att man har accepterat att sälja Cristiano Ronaldo till Real Madrid. Den spanska klubben är beredd att betala rekordsumman 80 miljoner pund, villkorslöst, för portugisen. Det som återstår, vilket borde vara en formalitet, är för Ronaldo att komma överens med Real Madrid om ett personligt kontrakt.

United kommenterar på sin hemsida att budet från Real Madrid är accepterat efter diskussion med Ronaldos representanter samt en önskan från Ronaldo själv att lämna United. Klubben väljer tills vidare att inte ytterligare kommentera det hela. Allt uppges ska vara klart senast den 30 juni.

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6634291


MANCHESTERGUIDE
 • Mathi

  Hoppla!
  Där ser man trodde inte det skulle bli någon övergång men man måste nog vara idiot o man inte tackar ja till dom pengarna.
  Problemet nu är väl att hitta en ny spelare som gör 25 mål eller mer..

 • miqloh

  Exakt. Allt har ett pris

  På Interforumet var det en person som slängde ur sig ”Zlatan till United”

  Någon som tror på det?

 • Frida

  OM Ronaldo har tröttnat på United har han tröttnat på fotboll…

 • Linkan

  ”United kommenterar på sin hemsida att budet från Real Madrid är accepterat efter diskussion med Ronaldos representanter samt en önskan från Ronaldo själv att lämna United”

  Det var väll det jag visste. Det har synts på honom ett antal gånger under säsongen att han inte vill vara kvar.

  Vad tycker vi nu då?
  Själv anser jag att vi borde satsa på att få hit Ribery och behålla Tevez.

 • clas heinesson

  trist när stjärnor lämnar,,men men..sälj nu även simpson kuszak o nani så borde de hamna runt ca 110 milj pund med campbell försäljn,de räcker till både ribery o zlatan…..utan att behålla tevez

 • kamrul

  lite dåligt att han lämnar man u. igentligen så spelar pengarna inte någon roll dem har ju ändå tillräckligt med pengar men vi får se om dem köper några nya spelare. Man u har så många talanger i deras ungdomslag så det är bara gå och plocka :d

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se