Supporterresor, en uppdatering

Det finns fortfarande mycket platser kvar till våra supporterresor med MUSS. Matcherna mot Man City och Chelsea är slutsålda, det samma gäller dubbelmatchen Aston Villa + Wolves, detta gör att även Villa-matchen är slutsåld. I övrigt ser det ut på följande vis:

Birmingham, 15/8: 8 platser kvar
Sunderland, 3/10: 18 platser kvar
Blackburn, 31/10: 19 platser kvar
Wolverhampton, 15/12: 13 platser kvar
Portsmouth, 6/2: 25 platser kvar
Fulham, 13/3: 14 platser kvar
Stoke, 9/5: 18 platser kvar


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2018 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS