Michael Owen klar för United!

Manchester United’s officiella hemsida har nu bekräftat att Michael Owen numera är en United-spelare.


En utav de märkligaste övergångarna i Premier League’s historia blev ett faktum på fredagskvällen. Michael Owen, med många år i Liverpool’s tröja, blev klar för Manchester United.

Det har sedan igår förmiddag ryktats allt starkare om att United skulle plocka in Owen för att stärka upp bakom Berbatov och Rooney. Nu är det alltså klart, Michael Owen är en United-spelare. Inga detaljer i kontraktet är officiella, men att han inte kostar några pengar i övergångssumma är helt klar, hans kontrakt med Newcastle gick ut i tisdags. Det troliga är även att han går ner betänkligt i lön och får ett s.k. pay-as-play kontrakt, d.v.s han får betalt när han spelar. Sedan ingår det troligen en hel del bonusar i detta i form av hur många matcher han spelar, hur många mål han gör osv…

Mer info kommer…


MANCHESTERGUIDE
 • Ferguson

  Nej, inte Owen till United.

  ”Ferguson som sedan länge haft förkärlek för den lille engelsmannen lär se det här som en värvning som han gjort innan och lyckats med, läs Blanc, Larsson etc. Alltså rutin och en hel del förmåga till ett billigt pris.”

  Visst, ett billigt pris, men har inte han varit skadad lite väl ofta?

 • Jimmy

  han kommer få en ny tändning lovar er grabbar

 • Kung Cantona

  Jag tror han kan lyckas hyggligt.

  Målkänslan har han, visst inte lika snabb längre och går lätt sönder, men får han vara hel och komma in i matcher med 20 min kvar ala Solskjaer när vi trycker på så kommer målen komma.
  För ordinarie blir han knappast om han inte håller sig hel och producerar rejält.

  Men gamle SAF brukar veta vad han gör och han klämde ju ur det sista ur Henke som inte var speciellt dominant i Hif.

  Hellre Owen gratis och med prestationsbaserad lön än att göra en Veron och spendera Ronaldo pengarna på någon som kostar multum pga sitt namn (typ aguero etc).

  Men jag tror vi kommer plocka in 2 ganska stora namn till under sommaren.
  Huntelaar borde vara ganska billig i dagsläget, inte värst gammal, och känns som en ”RVN light”.

 • Peter G

  Tror och hoppas att Michael kan tillföra lite ”Henke”-klass. Han är respekterad och håller han bara ihop så ser jag inte att detta är någon dålig värvning. Owen lär ju bli bättre med tanke på materialet han har runt om kring sig i Manchester United. Han har ju egentligen alltid varit en spelare som producerat när han spelat för större och bättre klubbar som Liverpool och Real Madrid. Ingen kan ju förneka det han ställde till med när han spelade för rivalen på Merseyside och snittet han höll på målproduktionen i Spanien var det inget fel på med tanke på speltid osv. Förhoppningen hos Sir Alex är väl att han skall kunna plocka fram det igen efter en minst sagt medioker period hos The Magpies. Sen får vi inte heller glömma att för en spelare som Michael Owen så kommer det vara en oerhört stor och motiverande faktor att få chansen igen och bevisa för alla belackare som anslutit sig till klagokören de senaste 3 åren att han fortfarande kan. Det är absolut inte mig emot om det visar sig att karln fortfarande har ”DET” när säsongen drar igång på The Theater of Dreams!

 • Martin

  hej! skriver detta fran usa sa jag har ej aao (ni fattar nog).

  dumt att kopa owen!!

  Glom ej att han har spelat for Liverfools!!!!!!!!

  Kop istallet mesut ozil.

  Dar far man mycket talang. kolla in detta http://www.youtube.com/watch?v=8E6sWiJotUU&feature=related

  valencia enda bra varvningen hittils.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se