Easyjet flyger till Manchester!

För alla Er som bor i det allra sydligaste av Sverige så har det länge saknats ett alternativ till SAS att flyga direkt till Manchester eller dess närhet. SAS har som bekant höjt sina priser markant de senaste åren på detta flyg och idag är det i princip inte ekonomiskt hållbart att flyga med SAS, istället har man tvingats välja andra längre och krångligare vägar. För vem har råd att betala mer än 3000 kr t/r för en resa till Manchester? Detta är det slut på nu…

Från den 6/11 så börja Easyjet trafikera sträckan Köpenhamn – Manchester (och tillbaka igen förstås) 1 gång om dagen 6 dagar i veckan. Förmiddagsflyg från Köpenhamn till Manchester och morgonflyg från Manchester tillbaka till Köpenhamn är det som gäller. Easyjet är ett lågprisbolag och deras priser kan variera från dag till dag på samma sätt som Ryan Air’s, så det gäller att boka i ”rätt tid”


MANCHESTERGUIDE
  • SteniS från Malmö

    Suveränt, då blir det kanske åka igen i vår för mig! :D

  • Jens

    Schysst! Då blir det att boka biljetter till sina resor i kväll redan…

  • Chrille

    Underbart! Jag var över och såg Spurs-matchen i våras, SAS skulle ha 4500:- t/r CPH-MAN! Jag åkte med KLM via Amsterdam istället, 3300:- har jag för mig.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se