Matchreferat: FC Seoul – Man Utd 2-3

United slog FC Seoul i Sydkorea med 3-2 i en bra match mot ett riktigt bra motstånd.

Kortare referat:
Enligt den mystiska kotymen sÃ¥ är det Ã¥terigen sÃ¥ att matchen är försenad sina minst 10 minuter…

Första halvlek:
FC Seoul har inledningsvis gett United tuff motstånd, det är det kalrt bästa United mött hitills.
*1-0 till hemmalaget i den 25:e minuten. Ett inlägg frÃ¥n högerkanten hittar in mellan Brown och O’Shea till Dejan, som bara hade att raka in bollen. Svagt försvarsspel.
* 1-1 Wayne Rooney i minut 31. Bra spel pÃ¥ högerkanten, O’Shea fÃ¥r bollen och slÃ¥r ett lysande inlägg som Rooney möter med pannan och en snygg kvittering är ett faktum.
* PÃ¥ halvlekens sista spark sÃ¥ gjorde Dejan sitt andra och Seoul’s andra mÃ¥l, ett mÃ¥l som sÃ¥g ut att vara klar offside.

Andra halvlek:
Darron Gibson och Edvin van der Sar ersätter Darren Fletcher och Tomasz Kuszczak från start.
* I den 58:e minuten kvitterade Kiko Macheda för United. En mycket fin lÃ¥ng boll frÃ¥n Rooney hittade in bakom Seoul’s backlinje, fri med mÃ¥lvakten gjorde Macheda inget misstag.
* Strax efter målet så kom Scholes, Berbatov, Owen och Nani in för Giggs, Rooney, Macheda och Anderson.
* 5 minuter efter byten kom 2-3. Fint jobb på kanten av Gibson resulterade i ett bra inlägg som Berbatov nickade in perfekt intill stolpen.