Transmission [IV]

WHO’S THAT TWAT FROM ARGENTINA?
[melodi: God Save Ireland]

Who’s that twat from Argentina?
Who’s that money grabbing whore?
Carlos Tevez is his name,
And he hasn’t got a brain,
And he won’t be winning trophies anymore.

#####

Från hero till zero på den tid det tar att skriva en signatur på ett papper. Carlos Tevez kämpade sig till en plats i Unitedsupportrarnas hjärtan under sina två säsonger i klubben. Vistelsen i United hade kunnat bli längre för argentinaren om han bara själv hade önskat så. Tevez valde dock att skriva på för Uniteds lokalkonkurrent Manchester city. Det är en kardinalsynd och att Tevez inte förstod det, trots att han spenderade två år som spelare i United, visar att argentinaren är korkad, ignorant och respektlös. Eller, med andra ord, en spelare som borde hatas.

Sången är en parodi på den sång (Who’s That Man from Argentina) som, så sent som förra säsongen, hyllade Tevez. Det dröjde inte alls lång tid innan denna alternativa version dök upp och egentligen var det självklart att den skulle bli en succé. Originalet var en av Uniteds mest populära sånger förra säsongen och även om den nya versionen inte sjungs lika frekvent så är den definitivt populär. Låten hörs ofta på puben men även relativt frekvent på läktaren, framför allt på bortamatcher. Sannolikt kommer sången att sakta bli mindre populär de kommande månaderna för att sedan få ny fart när nästa derby börjar närma sig.


Who’s That Twat From Argentina?


MANCHESTERGUIDE
 • jinxen

  Löjligt, han gav allt för klubben och presterade bra men ändå så spelad SAF med sopan Berbatov som verkligen inte presterade bättre än Tevez. Förstår att han lämnade united. Kunde kanske valt en annan klubb, men vem vill inte ha pengar, och om han nu funderar på att sluta redan i en tidig ålder så behöver han pengarna till sin familj. Detta var SAF’s fel inte, Tevez. Underbar spelare.

 • Wass

  håller inte med ”jinxen”, Tevez borde sparka sina rådgivare och tänka efter innan han skriver på för lokalkonkurrenten!

 • SteniS

  jinxen, du är väldigt fel ute. Tevez presterade inte bättre och hamnade på bänken ett tag. Han fick ändå mer speltid än både Berba och Rooney förra säsongen. Han använde sin goda relation till fansen för att utöva utpressning och svek dem sedan genom att lämna för city. Visst, han har en grym arbetskapacitet, men hans tekniska kvaliteter som fotbollsspelare är underlägsna både Rooneys och Berbas. Till och med city-fansen börjar inse detta och se honom som ett snedköp.

 • manutd74

  jag håller inte mer er båda, Tevez är varken bättre än Rooney eller Berbatov, han är minst sagt lika bra en bra kämpe. Men att han har gått över till konkurenten är oacceptabelt. Men jag tycker att han blev lite illa behandlat av klubben, han erbjöds ett bra kontrakt först mot slutet och jag tror att han hade tröttnat.

 • Cornelis

  Tevez är en gris!
  och dom hör inte hemma på Old Trafford.
  Låt han ruttna i city och inte får respekt och status i United.

 • J J

  de granskade ju statistik på det där och det visade sig att tevez var en av de i united som hade fått mest tid på plan
  framförallt mer än rooney/berbatov

  sedan klagar han hos tidningarna om att han inte får spela vilket är helt otroligt
  att han sedan får ett kontrakterbjudande men ändå väljer CITY känns helt idiotiskt.

  nu efter några månader så har han lessnat på fotbollen plötsligt och funderar på att sluta?
  robinho sägs vara påväg till spanien

  båda dessa spelare sskrev ju på enligt dom för att city skulle bli top4 team och vinna cl runt 2011/2012

  nu kanske båda är borta innan dess

  kind of ironic

  näh jag gillade tevez
  fram tills man började se hur han betedde sig och grinade ut i tidningarna med lögner och fulspel

 • 123

  Spelar ingenroll om man heter Tevez och gjort det han gjort. Går man till City så har man ingen respekt och ska inte respekteras. Nuff said. Han är en svikare som kunde gått till andra lag men valde just City.

 • Jon

  Fyfan vad rätt! Jag hatar denna sort av övergång,
  har inte smält Owen-affären än, som United-fan krävs det mer än en ett mål mot City för att övertala mej.

  Det Tevez gjorde var äckligt, Punkt slut.
  Det spelar ingen roll om han sprang sig slut på matcherna, det kallas inte hjärta, det kallas passion, men den passionen han hade var ju att springa/spela fotboll. Men fotboll är så mycket mer än att göra mål! Allt runt om kring fotboll är nästan lika viktigt, det handlar om respekt!

  Tevez skrev på 5år med City. Vilket är väldigt kontigt då han har uttryckt sej vilja spela fotboll tills han fyller 28år (han snackade om en fortsättning i någon av sina gamla klubbar, jag vet) men om inte mina mattetalanger sviker så borde Tevez tänkt om.

  Det handlar om pengar, pengar och åter pengar.

 • Lönnquist

  Att vissa inte förstår vilken ögontjänare Tevez är för mig helt oförklarligt. Han var en av mina favoriter, men efter att han gråtit ut i pressen istället för att kämpa för sin plats är patetiskt. Så är ju även fallet när han diskuterar att sluta, för att han förlorat sin startplats i Argentina. Patetiskt.

  Jinxen, det är även stor humor om du inte tror att Tevez hade klarat försörja sig och sin familj på den lönen han tjänade i United. Vissa har verkligen tappat fotfästet vad det gäller hur mycket pengar man behöver för att överleva. Kan meddela att det räcker med 20 mkr för att leva riktigt gott på räntan (jag vet, många av oss klarar sig på 10 mkr, men nu talar vi ju om ngn som inte tror att man klarar sig livet ut på en Unitedlön).

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se