Dagens lag: Birmingham – United

United ställer upp med Wayne Rooney som ensam anfallare mot Premier Leagues formstarkaste lag. Dimitar Berbatov är skadad på nytt. Vår nya norsk-senegalesiska anfallare Mame Biram Diouf börjar på bänken.

United: Kuszczak – Rafael, Brown, Evans, Evra – Valencia, Fletcher, Carrick, Scholes, Park – Rooney
Avbytare: Amos, Neville, Owen, Diouf, Anderson, Giggs, Fabio

Birmingham: Hart – Carr, R Johnson, Dann, Ridgewell – Larsson, Bowyer, Ferguson, McFadden – Jerome, Benitez
Avbytare: Maik Taylor, Martin Taylor, Phillips, Fahey, McSheffrey, Queudrue, Parnaby

Domare: Mark Clattenburg


MANCHESTERGUIDE
  • Jonas

    Jag var tvungen att vänta innan jag skriver. Matchen mot Birmingham visste jag skulle bli svår,men spelet som United började med lovade gott. Aggressivt…. Bra rörelse.Vann boll högt upp på planen.Det såg ut som detta vinner vi…Helt plötsligt så ligger vi under med 1-0 och det bli kaos.
    Med spelsystemet 4-5-1 så ska man vinna mittfältet,vilket vi inte gjorde. Jag vill att de spelar 4-4-2 så att de har fler alternativ med inspel till forwards. Owen hade passat perfekt i denna match. Nu blev det inte så,saf bytte in Diof istället.Jag tycker att han ska komma in i en match då vi leder och spelet stämmer.Vi ska vara nöjda med 1 poäng.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se