Resultat: Blackburn – United 0-0 (0-0)

Tack och adjö 2009/10.

2010-04-11| 14.30 | Premier League
BLACKBURN ROVERS – MANCHESTER UNITED 0-0 (0-0)
MANCHESTER UNITED
van der Sar
Neville, Ferdinand, Vidic, O’Shea (Evra 79)
Valencia, Scholes, Giggs (Gibson 57), Nani
Berbatov, Macheda (Park 65)
Avbytare: Kuszczak, Evans, Fletcher, Obertan
Varningar: Neville, Gibson
BLACKBURN ROVERS
Robinson, Salgado, Samba (Nelsen 33), Jones, Givet, Nzonzi, Grella, Emerton (Dunn 46), Pedersen, Olsson (Diouf 70), Kalinic
Avbytare: Brown, Roberts, Andrews, Di Santo
Varningar: Salgado
Domare: Peter Walton | Arena: Ewood Park (Blackburn) | Publik: 29 912

MANCHESTERGUIDE
 • clas heinesson

  ja du mikael,,,,,det va bra sagt,,hoppas SAF läser de oxå–vilka spelare att matcha!!!!vi måste nog smärtsamt inse att scholes ,giggsy snart ska pensioneras. Berba blir nog ingen stor succe hos UTD liksom Macheda…vågar vi hoppas på att Chelski tappar?????

 • Tore

  är det inte lite tidigt att tro att Macheda inte kommer bli någon succé?

 • johan

  Rooney saknades oerhört idag medan Berba ägnade ännu en eftermiddag att gnälla på medspelare.

 • Evro

  Rooneys skada and det tuffa spel schema blev Uniteds fall. Det är inte lätt åka till Mûnchen spela en tuff och fysisk match mot B Munchen och tre dagar senare möta en utvilad Chelsea sen möta B Munchen igen och sen komma till Ewoodpark o möta en fysisk stark lag som Blackburn.

  Hade vi haft en lätt hemma match mellan chapions league matcherna så hade det säkert sett annorlunda ut idag. Nu får vi sikta oss på nästa säsong!

  Jag tycker att vi får inte glömma att United tappade två värld klass spelare i form av Ronaldo and Carlito Teves och hade skador på nyckel spelare hela säsong och nu på slutet Rooney, ändå så är man med nästan hela vägen i ligan.

  Jag vill nämna några spelare som jag tycker att de inte har varit bra nu de senaste två månaderna och dessa är Carick (känns långsam och mycket slarv och inte är med det offinsiva spelet), Ferdinand( inte lika stabilt som han brukar vara,Scholes(ser trött coh gammal ut) Giggs(tappat farten och tappar bollen ofta, Barbatov ( dålig humör, jobbar inte hard enough, Neville (helt enkelt är för dålig).

  Vi behöver fresh blood i truppen.

  ————————— Evds————————————–

  ——- Rafael——— Ferdinand—— Vidic———- Evr ———-

  ——————————- Fletcher —————————–

  ——–Valancia—————- Kaka ——————— Nani——

  ——————– Rooney ————— Darren Bent ————–

  Bänk(övriga spelare):kuazczak, Oshea, Hargreaves, Evans, Fabio, Anderson, Gibson, Carick, Park, Giggs, Scholes, Wellbeck, med mera

 • dalsland

  vore intresant med darren bent i united kanske villa är bättre men han hamnar nog i något av barca eller real. Men nya spelare behövs scholes som är min idol visade idag att han är trött och gammal det fanns inget vansinne i ögonen eller spelet det visar däremot darren fletcher samma inställning men scholes giggs neville kan vi inte ersätta. Dom ersatte King Cantona hade varit skönt med en ny Cantona

 • Wass

  Jag tror mkt på Macheda. Ge honom chansen oftare! Skänk Owen till Liverpool, Diuof får ju aldrig spela ändå och Chicharito lär äl inte bli ngt undantag (fast jag måste erkänna tt han verkar vara en bra målskytt). Hursomhelst måste han få fler chanser nästa säsong och nu i slutet om han är skadefri!

 • Diouf

  Neuer
  Rafael Vidic Ferdinand Evra

  Valencia Fletcher Hamsik Robben

  Rooney Dzeko

  Bänk : VDS, Rodwell, Macheda, Evans, Nani, Gibson, Schäfer

  In: Hamsik, Mata, Rodwell, Neuer, Schäfer (avlastar evra)

  Ut: Giggs (slu) scholes (slu) neville (slu) berbatov, carrick.

 • Diouf

  Hylla de som hyllas bör, scholes, giggs, neville, men dom har gjort sitt.
  In med nytt blod i truppen, en playmaker att spela bredvid fletch och en forward som kan spela ensam på topp när rooney är skadad och en vänsterback som kan avlasta evra. Kanske en holländsk vänsterspringare också?

 • hampe

  EVDS

  Ferdinand Vidic

  Rafael Evra

  Fletcher Rodwell

  Valencia Nani

  Rooney Villa

 • jinxen

  Nu är det verkligen dags för Scholes att lägga sina skor på hyllan. Fruktansvärd prestation mot blackburn. Dumma beslut och felpassningar matchen igenom. Han kan spela mot lag som Burnley, men han borde inte ens figurera i startelvan. Pinsamt.

 • Evro

  Vill Real ha Rooney so kan vi få Kaka i utbyte o sen köpa David Villa och Darren Bent.

 • Evro

  Men så länge United ägs av Glazzzi det kommer inte att bli några bra köp för att han vill inte spendera pengar han vill bara känna pengar på United.

 • jinxen

  Jag har mycket svårt att tro att Macheda kommer vara någon som i framtiden kommer att slå igenom. Han är alldeles för seg, klumpig och oteknisk för att lyckas. Det räckte gott och väl med att få se Berbatovs frustration för alla fellöpningar Macheda gjorde.

  Fjällström hade en mycket bra genomgång i halvtid där han dels visade hur alldeles för långt bak Barbatov hamnade i banan, men också hur dåligt Macheda löper.

  Visst han lyckades peta in ett par mål, men vilken i ordningen talangar som lyckats göra ett par mål är han inte. Däremot tror jag att han är bra att ha kvar i truppen, för helt värdelös är han faktiskt inte. Men han ör heller inte den lösning vi söker när t.ex. Rooney eller Berba (än så länge) är borta.

 • jcke

  köp in silva, gourcuff och benzema!

 • Michael

  Vi behöver en ny…
  målvakt: Neuer
  vänsterback: Baines
  innermittfältare: Kaká
  yttermittfältare: Gourcuff
  Anfallare: Balotelli

  Några chansningar kanske, men skulle funka. Bara man lugnar ner Balotelli…

  Ev. startelva enligt mig:

  Neuer

  Rafael – Vidic – Ferdinand – Evra

  Fletcher

  Gourcuff – Kaká – Valencia

  Rooney – Balotelli

 • Henric

  United behöver först och främst nya ägare, Glazers kan inte stanna länge till, så som de beter sig. Det har ryktats om att några United-fans ska köpa klubben, hellre de än Glazers i alla fall. Sen skulle en ny ytterback vara välkommen till laget, en som kan spela på båda kanterna och vågar följa med i offensiven. Phillip Lahm hade vart en strålande värvning på den positionen.

  Sen krävs det en ny förstemålvakt när VDS lägger handskarna på hyllan. Spelar egentligen inte så stor roll vem det blir, finns många bra målvakter. En bra värvning skulle varit Akinfeev. Sen skulle jag vilja ha in en offensivare yttermittfältare, Juan Mata skulle passa riktigt bra i den rollen.

  I anfallet krävs egentligen inga nya spelare, där har vi redan 5-6st. Om vi ska värva en måste vi sälja två. Chicharito kommer till klubben nästa säsong, då har vi så att det räcker och blir över. Sälj Owen till något mittenlag, låna ut Macheda så han får lite mer speltid. Håll kvar Rooney, Berbatov, Chicharito, Diouf och Welbeck.

  Möjlig startelva:

  Akinfeev

  Lahm – Ferdinand – Vidic – Evra

  Juan Mata – Fletcher – Carrick – Valencia

  Chicharito

  Rooney

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se