Snart sommar – Milner först ut

I England älskar man tabloidernas baksidor och United tillhör ofta dem som cirkulerar på dessa. Nu när nätet finns tillgängligt för jordens befolkning, i alla fall för oss i-lands-människor, så har rykten, spekulationer och annat kring övergångar nåt en helt ny nivå. Givetvis följer vi med i strömmen.

Det som gäller nu är att James Milner, ni vet killen med de stora låren som var ruggigt duktig på Ullevi förra året, lär vara aktuellt för United. Milner som spelar för Villa för tillfället har sedan sin unga debut vart en stor talang. United som, i alla fall i jämförelse med övriga toppklubbar, gillar just unga talangar från de brittiska öarna är i stort behov av förstärkning.

James Milner

Milner är just nu på gång att skriva på ett nytt kontrakt med Villa, om nu han inte skulle bli såld istället. Prislappen ryktas ligga kring cirka 150 miljoner svenska riksdaler. Ett överkomligt pris må jag säga. Dock lär det inte vara slutgiltligt pris.


MANCHESTERGUIDE
 • Evro

  Jag tycker inte att Milner är good enough för att spela i United.

 • Evro

  Det finns ett antal spelare i Spurs som jag tycker passar United. exp:Luka Modric, Gareht Bale, Jermain Defoe.

  Luka Modric 24 år är spelare som kan fyla tom rummen som Scholsy kommer att lämna efter sig.

 • jinxen

  Det är klart som himlen att Milner är bra nog för united. Är O’shea och David Bellion bra nog för united då ligger Milner bra mycket högre upp på listan.

  Modric blir 25 i år, mycket bra spelare men kommer stanna i spurs. Bale har varit otroligt skadedrabbed med svåra knäskador och jag vill gärna se han ”hel” en säsong till innan man kan prata om andra klubbar.

  En annan fråga är, vill de verkligen gå ifrån Tottenham nu? De ligger bra till i tabellen, har stor chans på CL plats och byta det mot ett united i ”ekonomisk kris” eller vad vi ska kalla det tror jag inte dem kommer att göra.

  Vi har ett mycket bra lag, många unga spelare som kommer få chansen när Scholes och Giggs försvinner, visst behöver vi en spelförande mittfältare. Detta vet SAF och han kommer åtgärda några problem nu i sommar, det tror jag iaf.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se