Sena presenter till Nani och Carrick

Nani får sitt snygga lobbmål mot Arsenal, samtidigt som Michael Carricks ryggvallning mot Portsmouth också godkänns. Det har ”Dubious goal panel” bestämt efter att de gått igenom de mål som under säsongen varit tveksamma och fram tills nu bedömts som självmål.

Nani får sitt 1-0 mål mot Arsenal godkänt efter panalens bedömning att lobben kan räknas som ett avslut på mål. Portugisen bjöd Arsenalförsvaret på en lektion i dribblingskunskap innan han därefter iskallt lobbade bollen i mål via målvakten Manuel Almunia. Målet rubricerades då som självmål i 3-1 segern. Michael Carricks mål betydde 3-0 och gick ribba in via en Portsmouthförsvarares rygg, men eftersom skottet var riktat mot målet godkänns det nu.

Det betyder att Nani under 2009/2010 kom upp i totalt sju mål, Carrick sex och att Uniteds motståndare fick ihop ”endast” nio självmål.

Grattis.


MANCHESTERGUIDE
 • Tore

  s mål va bland det snyggaste jag set

 • Tore

  nanis ska det stå

 • reddevil4life

  Ja nog var det en kandidat till årets mål alla gånger. Kul att han fick behålla det.

 • Tore

  precis

 • David Andersson ”Unitedfan”

  Nanis mål mot Arsenal är 100% hans. Inte ett jävla skit självmål. Nani dribblar först försvarna i ”Gunners”, innan han på ett otroligt sett lobbar bollen över den chanslöse, tame Almunia i målet. Han är på bollen lite, MEN! Den är inne redan. Så det är solklart Luis Nanis mål ;)

  SEASON 2010/2011, IT WILL BE MANY TITLES!

 • David Andersson ”Unitedfan”

  Uniteds spelartrupp i nuläget, inför nästa säsong:

  Målvakter: van der Sar, Kuszczak, Amos.

  Försvarare: Neville, Evra, Ferdinand, Brown, Vidic, Fábio, Rafael, O’Shea, Evans, Smalling.

  Mittfältare: Hargreaves, Anderson, Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Fletcher, Valencia, Obertan, Gibson.

  Anfallare: Owen, Berbatov, Rooney, Macheda, Diouf, Hérnandez.

  Spelare på lån: Zoran Tosic (Köln), Daniel Welbeck (Preston NE).

  *Truppen består just nu av 30 spelare, vilket är ett perfekt antal spelare. Ferguson har köpt in Chris Smalling från Fulham ch Hérnandez från Guadalajara. Och han vill köpa in EN spelare till. Nån storspelare alltså, en världsstjärna på ingång. Vi får se vad som händer.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se