United är Kjaer(a)

M.E.N rapporterar idag att United har lagt bud på Palermos 21-åriga dansk Simon Kjaer. Dansken som gjort en kanonsäsong på sin mittbacksplats är just nu i Sydafrika med Danmark och laddar för VM-spel. Samtidigt som detta sker så har alltså United, tillsammans med City (givetvis), lagt initiala bud/visat intresse.

Kjaer

Kjaer

Palermos presiden Maurizio Zamparini sägs ha sagt följande; ”Jag har fått bud från United och City. Dock skiljer det fortfarande i vad de är intresserade av att lägga och vad vi vill ha.” Ett uttalande som tydligt säger att de gärna säljer dansken till rätt pris. Palermo lär dock invänta danskens VM-spel för att eventuellt kunna höja priset ytterligare.

Så, nu står frågan antagligen till dansken. United eller City. Stabilitet eller pengar.


MANCHESTERGUIDE
 • mackan

  Titlar eller bara snack.

 • clas heinesson

  kjear till utd o Vidic till City….

 • Redander

  han heter ändå Simon kjaer

 • danne

  han heter inte martin… han heter Simon Kjaer.

 • Claes

  Givetvis heter han Simon. Fullständigt fel av mig. Åtgärdat.

 • Hernandez

  Han blir ordinarie antar jag. Och Smalling + Evans reserver. Eller är Smalling tillräckligt bra och spela ihop med Ferdinand?

  Hursomhelst är jag mer intresserad av senaste ryktet angående en spansk gigant i Raul. Ingår inte i Mourinhos planer och kan t.o.m. släppa han helt gratis. Tycker vi ska nappa!

 • Diouf

  In med Kjaer ut med Ferdinand. Kjaer skulle kräva max 500 laxar i veckan, något som Ferdinand i nuläget tre dubblar.. Ferdinand stoltserar alltså med 1,5miljoner i veckan, han kostar alltså united uppemot 120-130 miljoner per år! Kjaer skulle kosta oss 30-40milj per år utöver transfern. Ferdinand är dessutom på karriärens höst och är aldelles för skadebenägen för att håva in så mycket som han gör. Min kontroversiella ideé är alltså, ut med Ferdinand, in med Kjaer. Finns det pengar att vinna i form av mellanskillnad så tycker jag Gill Oc ska nappa!

  Raul är kanske en av de sista spelarna jag vill se i United tröjan! Vi är vell förfan inte Blackburn!
  Isåfall kan vi vell hugga på Sol Campbell och Graham Alexander också?

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se