MUSS Unitedkalender

MUSS Unitedkalender inkluderar samtliga Uniteds matcher samt svensk tevesändning (endast direktsändningar). Varje match upptar två timmar i kalendern (från avspark). Kalendern kommer inte att inkludera resultat. Hemmamatcher markeras genom att motståndarens namn skrivs med VERSALER medan bortamatcher skrivs med normal text.

Datum och tid för matcher korrigeras allt eftersom dessa ändras.

Kalendern administreras av mig och tillhandahålls av Google Kalender. Du kan enkelt addera kalendern till din egen Googlekalender – klicka bara på knappen ”+ Google Kalender” längst ner till höger i kalendern. Därifrån kan du enkelt exportera kalendern till valfritt kalenderprogram (borde fungera med i stort sett alla moderna kalenderprogram och också alla moderna smartphones). Alla som har ett Googlekonto (gratis) har också tillgång till Google Kalender (också gratis).

Frågor ställs genom att skriva en kommentar nedan och besvaras om möjligt. Eventuella felrapporter tas också genom en kommentar, eller ett mail till muss.se.united@gmail.com.

(Kalendern tillhandahålls som den är och inget ansvar tas för eventuella fel.)


MANCHESTERGUIDE
  • Vinyl

    Perfekt Micke, tack!

  • Jens

    Tackar så mycket.

    Ifall någon vill ha så har även SVT Sport en kalender för fotbollsVM, importera bara kalender från adressen svtsport@svt.se

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se