VM-spelare tillbaka i kväll

I kväll spelar United den sista träningsmatchen innan säsongen börjar, även om Community Shield mot Chelsea i helgen också är att beteckna som en träningsmatch. Till kvällens match ansluter flera spelare som inte var med på turnén till Nordamerika och Mexico, VM-spelarna Wayne Rooney, Michael Carrick och Ji-Sung Park är tre utav dom, Antonio Valencia och Michael Owen likaså. Patrice Evra är den ende som ännu inte anslutit då han fick extra ledigt av Sir Alex. Sir Alex har valt att ställa över Edvin van der Sar, Wes Brown, Gary Neville, Paul Scholes, Ryan Giggs, Gabriel Obertan, Tom Cleverley, Federico Macheda och Mame Biram Diouf den här gången. Rio Ferdinand, Owen Hargreaves och Anderson är fortfarande skadade, vilket gör att det i kväll saknas 12 spelare från A-truppen, ändå kan man presentera följande trupp:

Målvakter: Tomasz Kuszczak, Ben Amos
Backar: Rafael, Fabio, Vidic, Evans, O’Shea, Smalling
Mittfältare: Carrick, Fletcher, Gibson, Nani, Park, Valencia
Anfallare: Berbatov, Owen, Rooney, Hernandez

Kanske kan laget se ut så här:

Kuszczak
Rafael, Vidic, Evans, O’Shea
Valencia, Carrick, Gibson, Park
Rooney, Berbatov

Bänk: Amos, Fabio, Smalling, Fletcher, Nani, Owen, Hernandez


MANCHESTERGUIDE
 • diouf

  Hoppas på

  Amos
  Rafael-Smalling-Vidic-O’Shea
  Valencia-Gibson-Carrick-Park
  Rooney-Hernandez

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se