INSTÄLLT!

Det blir ingen match mot Chelsea på söndag. Snöoväder i London sätter stopp.

Surt sa räven. Snön faller över hela England och gör livet tufft för fotbollssupportrar i hela landet. Nu drabbas även vi. Söndagens match mot Chelsea i London blir inte av efter att klubben på sin hemsida idag bekräftat att matchen ställs in.

De meddelar att orsaken är att det snöat mycket på lördagen. Det är allmänt känt att både tåg och bilar står stilla då. För United innebär detta ännu en hängmatch, eftersom även bortamatchen mot Blackpool ställdes in nyligen.

Men United är inte ensamma om att få vila i helgen. På lördag ställdes fyra matcher i Premier League in, liksom flera matcher i The Championship. Stryktipset blev rena lotteriet. Wigan-Aston Villa blev inte av efter att 25 centimeter snö fallit i Wigan under natten. Arsenals-Stoke och Birmingham-Newcastle ställdes in liksom kvällsmatchen mellan Liverpool och Fulham.

Det är ännu oklart när matcherna kommer att spelas.


MANCHESTERGUIDE
  • United

    Då får man vänta en vecka till tills Uniteds nästa match (Sunderland hemma 26/12). Så jävla drygt med hängmatcher, och nu har vi två dessutom :( Men Blackpool-matchen skulle iaf spelas den 25:e januari. Då är det bara ladda en vecka till då inför Manchester United – Sunderland på Old Trafford och hoppas på storvinst och Rooney-mål då! :D

  • SirAlex

    Ser man på kort sikt är det ju bra med vila för att slippa skador. Men nu blir det säkert en helsikes massa matcher när både liga, CL och allt annat ska börja lida mot sina avgöranden!

    Gott skrivet på AB att Tevez vill återvända till den röda delen av Manchester, gräset är tydligen alltid grönare på andra sidan!!

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se