Uppdatering : Nya turer kring Sneijder

Wesley Sneijder förbryllar. Holländaren har blivit den stora övergångsbubblan denna sommaren. Flyttar han till Manchester eller blir han kvar i Milano?

Click Manchester skriver att Sneijder ännu inte är förlorad för Manchester United. Problemet i affären är skatteskillnaderna i länderna Italien och England. Skillnaden är så stor att United skulle behöva betala £225,000 i veckan för att holländaren ska slippa gå ned i lön. Eftersom United vägrar möta det höga lönekravet så har man nu kallat in skatteexperter i England och ute i Europa som ska försöka lösa de kluriga bitarna.

”Detta var en övergång som vi visste skulle bli svår att lösa, redan från början. Men båda klubbarna har verkligen ambitionerna att lösa det hela”, säger en källa med inflytande i affären.

Daily Mail skriver att holländarens fru Yolanthe, kan ha en betydelse full roll i huruvida paret skall flytta till England eller inte. Yolanthe är känd inom TV branschen. En flytt till England för hennes del skulle innebära ett steg i rätt riktning och gynna hennes karriär.

Fortsättning följer…


MANCHESTERGUIDE
 • Man Utd

  Nej tack! Vi har redan Fletcher, Anderson, Carrick och Giggs som håller på högsta nivå, så Sneijder behövs inte (enligt mig).

 • Marcus

  Det är vad The Sun skriver ja.

 • reddevil4life

  Man Utd: Hur många säsonger till tror du att Giggs spelar?

 • Glorymanunited

  Jag tror detta är ett av de bästa köpen united kommer göra . kan ni tänka er sammarbetet mellan snejider ronney och lilla hernandez :)

 • Davva

  Var på manutd.com bekräftas det att Sneijder är nära? Jag hittar bara en notis där källan är The Sun!?!?

 • ?

  Vart på hemsidan står det?

 • Erik Rönning

  Det stämmer att The Sun är källan, men det som publiceras på hemsidan får ändå betraktas som relativt trovärdigt. Natten till idag hade de en artikel där de förklarade att United var nära ett avtal med holländaren. Fler uppdateringar kring affären är att vänta, men jag tror att Sneijder spelar i United nästa säsong. Hoppas inte att jag har fel.

 • mackan

  Källan som hänvisas heter på hemsidan ”Papers: Wesley on Wednesday” vilket är en sammanfattning av vad tidningar hittar på. Allstå sådant man ska ta med en nypa salt. När båda klubbarna har bekräftat en ev. övergång förstå då är källan manutd.com!

 • ?

  Aha ungefär som aftonbladets blogg med andra ord.

 • Sia FCIM1908.com

  Allvarligt talat grabbar. Att ni ser det som att Thesun är en trovärdig källa när vi på vår sida kallar ryktena ifrån thesun för ”Dagens brittiska komedi” säger det mesta om trovärdigheten. Vill ni läsa det mest relevanta om Sneijderaffären så besök FCIM1908.com .

  Inget illa mot artikelförfattaren Erik Rönning och muss.se eller United som klubb. Jag är Interista och hyser den största respekten för United som klubb och för deras supportrar, Ryan Giggs är en av mina största idoler. Men den här såpan förtjänar mer än The Sun kan erbjuda, Nikeblundern är dock intressant.

 • Matheos

  HAhaha,
  manutd.com har en sidkolumn där all ”gossip” står, jag antar att du fått infon därifrån. Detta är absolut ingen bra källa, inte ens relativt bra källa, Att dessutom THE SUN är källan dumförklarar hela denna artikeln. Det står t.o.m att Bangura bröderna är på väg till United!,

  http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-And-Blogs/2011/Jul/The-Gossip.aspx

 • Erik Rönning

  Matheos, denna artikel är inte taget ur något om står i kolumnen ”gossip” och nej, The Sun, är inte den mest pålitliga tidningen i England. Men titta, det verkar som att de har rätt denna gången.

 • Sia FCIM1908.com

  Gasperini: Sneijder kommer inte att säljas till något pris.
  http://www.fcim1908.com/2011/07/gasperini-man-saljer-inte-sneijder-for-nagon-siffra/

 • Matheos

  Jag fick för mig att du hade fått denna artikel ifrån uniteds hemsida som i sin tur hade källan the sun (fråga mig inte varför, jag var trött) och att det därför måste vara relativt trovärdigt. Men om jag förstått d rätt så har du tagit det rätt ur The Sun, vilket enligt mig endast gör det värre. The Sun är av de flesta den sida som levelerar mest skit av alla engelska skitsidorna. De enda nyhetssajterna som är värda att ens lyssna på är Sky sports samt ett fåtal till. Jag skulle ärligt talat inte blivit förvånad om jag nu skulle in på the suns hemsida och läsa att SIR Alex lämnar utd för att träna Liverpool. Överdrivet ja, men fan att jag aldrig läser något jävla skit som kommer ifrån de och jag tycker heller inte att någon annan skall göra d heller.

  Annars så tycker jag att denna sida i sig, alltså MUSS, är en asgrym sida med mycket läsvärda krönikor som jag alltid följt. Väl mött :),

 • Erik Rönning

  Jag håller med dig angående dina åsikter om The Sun, det är inte en pålitlig källa. Jag var fullt medveten om detta när jag läste artikeln på manutd.com, då jag bestämde mig för att skriva om den. Men det var inte första gången som samma rykte florerat i andra medier. Jag agerade instinktivt och fann det hela som ganska trovärdigt i detta fall. Jag hade kanske tur denna gången, för det verkar ju som att Sneijder är på ingång :)

  Tack, den här sajten är riktigt bra! :)

 • Öhman

  Hoppas på Mr.Sneijder men det här får ju en att börja tvivla!

  http://www.skysports.com/story/0,,11667_7037381,00.html

 • TheRedDeviL

  Moratti har ju skaffat ersättningar till Wesley och tycker det skulle vara kul och bra om Sneijder gick till Man United. Skälet till att man Signar honom är för en ersättning för Scholes, men jag tror inte Sneijder är van vid en 4-4-2 formation men han kommer väll lära sig anpassa sig till den efter ett tag. Hoppas Moratti släpper Sneijder :)

 • viktor

  drömvärvning, hur fan kan man säga att anderson å giggs håller ?

 • johan

  Vi har ju Gibson om inte holländaren kommer ..

 • kungen

  vi måste få in snijder o sanchez för att vinna ligan i år igen. . Trodde vi hade transfer pengar men tydligen inte.. Visst vi har köp några men om vi ska utmanna barca måste vi få in ett par spelare till..

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se