Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppdatering : Nya turer kring Sneijder

Wesley Sneijder förbryllar. Holländaren har blivit den stora övergångsbubblan denna sommaren. Flyttar han till Manchester eller blir han kvar i Milano?

Click Manchester skriver att Sneijder ännu inte är förlorad för Manchester United. Problemet i affären är skatteskillnaderna i länderna Italien och England. Skillnaden är så stor att United skulle behöva betala £225,000 i veckan för att holländaren ska slippa gå ned i lön. Eftersom United vägrar möta det höga lönekravet så har man nu kallat in skatteexperter i England och ute i Europa som ska försöka lösa de kluriga bitarna.

”Detta var en övergÃ¥ng som vi visste skulle bli svÃ¥r att lösa, redan frÃ¥n början. Men bÃ¥da klubbarna har verkligen ambitionerna att lösa det hela”, säger en källa med inflytande i affären.

Daily Mail skriver att holländarens fru Yolanthe, kan ha en betydelse full roll i huruvida paret skall flytta till England eller inte. Yolanthe är känd inom TV branschen. En flytt till England för hennes del skulle innebära ett steg i rätt riktning och gynna hennes karriär.

Fortsättning följer…