Uniteds reserver utklassade Spartans

Uniteds reserver vann idag en storseger borta mot Spartans från Edinburgh. Efter 1-1 i halvtid gjorde United lite som man ville i andra halvlek och vann till slut med 7-1. Jesse Lingard utmärkte sig med ett hattrick på blott nio minuter.

United kom till spel med en något märklig uppställning – Darron Gibson startade som mittback och även Larnell Cole tog plats i backlinjen. Uniteds mål vaktades i första halvlek av Tomasz Kuszczak – hans första framträdande under försäsongen.

United tog ledningen redan efter sex minuter genom John Cofie. Hemmalaget skulle dock kvittera på straff i slutet av halvleken.

Jesse Lingard hade stor show i inledningen av andra halvlek. Efter 50 minuter sköt han 2-1 till United med ett mäktigt långskott. Åtta minuter senare gjorde han 3-1 på straff sedan en hemmaspelare tagit med handen i straffområdet. Lingard var dock inte nöjd, bara minuten senare lobbade han bollen i mål efter en långpassning från Oliver Norwood. Ett äkta hattrick på bara nio minuter!

Larnell Cole sköt 5-1 på straff kort därefter. Michael Keane gjorde sedan 6-1 innan Cole gjorde sitt andra mål för matchen och fullbordade segern till 7-1.

Spartans – Manchester United Reserves 1-7 (1-1)
Uniteds mål:
Cofie (6), Lingard (50, 58 straff, 59), Cole (64 straff, 90), M Keane (87)
Laguppställning: Kuszczak (Johnstone 46); Cole, Giverin, Thorpe (Fryers 46), Gibson (Fornasier 46); Lingard, Leao (McGinty 56), Lonsdale (Norwood 56), Petrucci (Drinkwater 56); Cofie (Pogba 56), W Keane (M Keane 46)


MANCHESTERGUIDE
  • pocketess

    Vill se klipp på highlights, men hittar de inte..

  • Mikael Österdahl

    Hittills har inga bilder visats men MUTV ska ha haft en kamera på plats så bilder lär dyka upp vad det lider…

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se