Oavgjort för reserverna i Tranmere

Uniteds reserver spelade idag 1-1 i en träningsmatch mot Tranmere på bortaplan. Jesse Lingard behåller sin fina försäsongsform och var dagens enda målskytt för United.

Hemmalaget Tranmere började bäst och tog ledningen redan efter tre minuter genom McChrystal efter att Kuszczak lämnat en dålig retur. Annars svarade Kuszczak för en bra insats och fick göra flera kvalificerade räddningar.

United kvitterade efter 34 minuter då Jesse Lingard avslutade med ett skott invid stolproten efter ett anfall som involverade Gibson, Drinkwater och Cofie.

Paul Pogba och Danny Drinkwater rapporteras ha gjort bra matcher.

Uniteds reserver har nu fyra segrar, en oavgjord och en förlust under försäsongen.

Tranmere Rovers – Manchester United 1-1 (1-1)