Obertan till Newcastle

Gabriel Obertan är mycket nära en övergång till Newcastle, vars manager Alan Pardew har bekräftat att Obertan väntas till Newcastle för läkarundersökning imorgon. Övergångssumman sägs hamna på tre miljoner pund.

Gabriel Obertan kom till United från Bordeaux sommaren 2009. En skada gjorde att han fick vänta till oktober samma år på sin debut. Under sina två säsonger i United har han gjort 28 matcher (varav 13 från start) och ett mål.

Obertan har aldrig varit nära en ordinarie plats i United och det spekulerades redan förra sommaren att han skulle lämna klubben. Newcastle är nog en mer passande klubb för en spelare av hans klass. Om uppgifterna stämmer att United får tre miljoner pund för fransmannen – exakt vad United betalade Bordeaux – så får man säga att det är en bra affär av United.

MUSS önskar Gabriel Obertan lycka till i framtiden.

Källa: Skysports.com


MANCHESTERGUIDE
  • Jont

    Jag älskar Obertan som spelare. Han hade en bit kvar till förstaelvan men hans potential är i mitt tycke väldigt väldigt stor, jag är övertygad om att han kommer blomma ut i Newcastle och jag är nöjd med detta trots att jag ville ha honom kvar. Men kanske hade hans talang då gått till spillo.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se