Reserverna vann mot Llanelli

Manchester Uniteds reserver vann på måndagskvällen med 2-0 mot walesiska Llanelli på bortaplan. Provspelaren Souleymane Mamam och Paul Pogba (på egen straffretur) gjorde Uniteds mål.

United tog ledningen redan efter 11 minuter. Mamam snappade upp bollen, efter att Will Keanes skott blockerats, och kunde, via en försvarare, skjuta 1-0 från en snäv vinkel. Mamam är i United som provspelare, flera år efter att ha lämnat klubben.

United dominerade första halvlek men lagets anfall slutade ofta med skott över eller utanför.

Llanelli hade ett par bra chanser att kvittera men avslutade slarvigt.

Med dryga halvtimmen kvar att spela blev Ravel Morrison inbytt för United – supertalangens första match sedan den 12 juli (nej, hans frÃ¥nvaro har inte förklarats). Morrison var pigg och provade ett par soloräder.

Med sju minuter kvar att spela fick United en billig straff. Pogba tog hand om straffen men gjorde det inte bättre än att målvakten kunde rädda. Pogba var dock först fram på returen och kunde sätta bollen i nät, 2-0 till United.

Llanelli – Manchester United 0-2 (0-1)