Dagens lag chock: Leeds – Man United

Sir Alex Ferguson chockade när han tog ut sin startelva inför ligacupmatchen mot Leeds. Zeki Fryers gör debut som mittback men Manchestersonen är långt ifrån den enda överraskningen i startelvan.

Ben Amos tar överraskande plats i mål. På övriga positioner är det betydligt svårare att förutsäga hur United kommer att spela. Det mesta tyder på att vänsterbacken Fryers kommer till spel som mittback tillsammans med Michael Carrick. På ytterbacksplatserna torde vi få se Valencia och Fabio.

Men det slutar inte där. Ferguson har tagit ut fyra anfallare i startelvan – sannolikt får vi se Macheda och Diouf som yttrar medan Berbatov och Owen bildar anfallspar.

Det centrala mittfältet består av de defensiva herrarna Giggs och Park.

Skulle det gå dåligt är Danny Welbeck Uniteds mest erfarna avbytare. I övrigt består bänken av målvakt De Gea och spelare från reservlaget. Reece Brown, Michael Keane, Larnell Cole, Paul Pogba och Tom Thorpe har alla chansen att debutera för United.

Manchester United
Amos
Valencia Fryers Carrick Fabio
Diouf Park Giggs Macheda
Berbatov Owen

Avbytare: De Gea, Brown, M Keane, Pogba, Cole, Thrope, Welbeck


MANCHESTERGUIDE
  • Oliver Wide-Swensson

    Det här kommer bli spännande!

  • Hassan

    Väldigt väldigt intressant!!

  • Andreas

    Rooney som målvakt så har vi ett härligt offensivt lag. Måste säga att det är riktigt spännande med Valencia som högerback. Dom gånger han spelat där så har det sett bra ut. Fast vi har ju som tradition sen Gary började gå sönder att många gått in där och imponerat. Oshea, Brown och nu smalling och Jones. Han vet vad han håller på med vår käre Ferguson.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se