Vinst mot Norwich för reserverna

Samtidigt som Uniteds möte med Basel utspelade sig i Manchester pågick en annan Unitedmatch när reserverna åkte till Norwich och vann med 4-2.

Inför drygt 4000 åskådare kunde Paul Pogba öppna målskyttet redan efter tre minuter. United skulle dock inte få hålla ledningen särskilt länge, efter 15 minuters spel kvitterar nämligen Norwich genom Matt Ball som nickar in ett fint inlägg. Trots baklängesmålet tappade United inte modet, och efter ett fint samarbete mellan Pogba och Will Keane resulterar det i ett självmål från Norwichs sida fem minuter innan halvtid.

I andra halvlek trummade United på och kunde utöka ledningen till både 3- och 4-1 genom Larnell Cole och Will Keane. Norwich försökte men kom bara så nära som en sen reducering med fem minuter kvar och segersiffrorna skrevs till 4-2 till Uniteds fördel.

De två a-lagsdebutanterna Cole och Pogba visade att Fergie gjorde rätt att ge dom chansen genom att göra varsitt mål, även Will Keane verkar sugen på a-lagsspel då han återigen hittade nätet och i övrigt var bra i spelet. Men det kanske mest glädjande var att Ravel Morrison gjorde comeback efter skada och fick spela 15 minuter.

Laguppställning: United: Amos; Brown, M Keane, Fryers, McGinty; Fornasier (Thorpe 59), Petrucci, James (Vermijl 45); Pogba (Morrison 76), W Keane, Cole. Subs not used: Coll, Cofie.

Källa: manutd.com