Dagens lag: United – Crystal Palace

Besvikelse för den som hade hoppats på att ungdomar som Morrison och Pogba skulle få chansen från start i dagens ligacupmatch mot Crystal Palace. Mest notabelt i Uniteds startelva är istället att Rafael (ett inhopp i Community Shield exkluderat) och Gibson gör säsongsdebut.

MANCHESTER UNITED
Amos
Rafael, Evans, Smalling, Fabio
Valencia, Gibson, Park, Diouf
Berbatov, Macheda

Avbytare: Lindegaard, M Keane, Morrison, Pogba, Cole, Fryers, Lingard

Crystal Palace: Price, Clyne, Wright, McCarthy, Gardner, Dikgacoi, Scannell, Zaha, Easter, Moxey, O’Keefe


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2018 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS