Supporterresorna, en uppdatering 11/12 kl.21.00

Platserna börjar ta slut på höstens matchen, just nu ser det ut så här:

31/12: Blackburn, 21 platser kvar
31/1: Stoke (en tisdagsmatch i nuläget, billigare resa p.g.a att vi har den som jubileumsresa då vi fyller 50 resor denna säsong), 23 platser kvar. Går även att beställa hotell till denna match.
10/3: W.B.A, 2 avhopp på denna resa. 2 platser kvar
21/4: Everton, slutsåld

OBS!!!
När det gäller Stoke-matchen så kommer den kanske att flyttas till onsdagen om United får en FA-cupmatch lagd på söndagen innan. Flyg till denna match bör alltså bokas med ett tidigt utflyg och hem på torsdagen. Vi hjälper även till att fixa biljetter till en annan ligamatch i närheten på tisdagen eller onsdagen (beroende på när United spelar). Det går även bra att utöka resan till söndagen om United skulle få FA-cupmatch då. Hotell går bra att boka på denna match också.

Bokar gör Ni här


MANCHESTERGUIDE
 • jonas

  Hejsan!

  jag skulle vilja veta vad boende och biljett exkl flygbiljetten kostar till tex sunderland matchen 5/11.

  mvh/Jonas

  ps: Är inte medlem i Muss och skulle gärna veta mer utöver den information som står på hemsidan angående resorna osv.

 • Tore

  Kanske en dum fråga men i prisen ingår biljetten till matchen då också?

 • Coach

  Hej Jonas
  Priserna står på vår resesida. Det beror på vilket boende du väljer, det finns 2 olika hotellalternativ och ett vandrarhem. 3600 kr resp. 3000 kr för hotellen och 2400 kr för vandrarhemmet.
  Jag vet inte vad du mer vill veta som inte redan står på våra resesidor.

  Tore…
  Ja, matchbiljetten ingår i priset som anges.

 • Alex

  Hej!

  Jag undrar om ni kan ge besked om vad man får för platser innan man slår till. Jag har åkt med 2 ggr och bägge gånger tyvärr fått sitta allra högst upp i ”the nose bleed section”. Överblicken är förvisso bra där, men stämningen känner man inte av alls.

 • Mikael Österdahl

  Tyvärr, det är MUSCSB som tillhandahåller de biljetter som MUSS nyttjar. Då MUSCSB har sisådär 300 biljetter att hantera är den enda möjliga prioriteringen att de som reser tillsammans också får sitta tillsammans.

  Däremot försöker MUSS i möjligaste mån se till att återkommande resenärer får chansen att sitta på en annan plats än man suttit tidigare, men vi får inte reda på vilka biljetter vi kommer att få förrän tätt inpå resan. (Sen påverkas ju också våra möjligheter att dela ut biljetter av hur resenärsgrupperna ser ut.)

 • Coach

  Jag mejlar numera alltid ut till alla resenärer vart de suttit tidigare och försöker därefter i största möjliga mån ge dessa resenärer en annan plats.

 • Diyar

  HEJ

  Jag har fått en matchbiljett, matchen mot arsenal.

  Jag undrar info. kring matchbiljetten

  När får man den? hur får man den? och jag tänkte eftersom det är en säsongskort, står det mitt namn där eller är det MUSS Skandinavia som står som biljettägare? Eftersom jag är en förstagångsåkare, och åker själv undrar jag även om man behöver ta med sig leg/pass för att identifiera sig själv med kortet för att träda in med den i OT?

  tack i förhand

 • Mikael Österdahl

  Diya: Åker du med MUSS eller har du fått biljett genom United.no?

  Namnet på biljetterna varierar, på en del står det MUSCSB Scandinavia, på vissa står det namnet på någon i supporterklubben. (Det kan också ändras från säsong till säsong beroende på vilket humör Uniteds biljettkontor är på.)

  Oavsett namn på biljetten behöver man ingen legitimation för att komma in på Old Trafford. Dock kan det vara bra att leg med sig ändå.

 • Erik

  Hej, hör egentligen inte till era resor den här gången men passar på att fråga ändå eftersom förra frågan var liknande.

  Köpte biljetter till Scholes avskedsmatch direkt av united via telefon. När jag idag fick hem dem stod det member på biljetten, något jag inte är än utan bara medlem på manutd.com (kanske blir riktig medlem innan resan ändå, men lär inte hinna få hem medlemskortet innan resan). Kollar de id-kort eller medlemskort innan man släpps in eller bekräftas sånt egentligen när man köper biljetterna?

  • Mikael Österdahl

   Nej, legitimation eller medlemskort kollas inte. (United kommer emellertid att övergå till ett system där medlemskorten ersätter pappersbiljetter men det påverkar givetvis inte redan utskrivna pappersbiljetter.)

 • Erik

  Tack för svaret, blev orolig att jag inte skulle släppas in utan bevis på att jag var medlem, då det stod på biljetten :)

 • Koffe

  Tjena! Matcherna är som bekant spikade till nov så här långt.
  Vet någon när dec matcherna spikas? Tanken är att jag ska över till
  QPR – United 17 dec. Uniteds matcher har en kraftig tendens att väldigt ofta flyttas till söndagar. United har också match tis 20e.
  Nån som har nån feeling?

 • Mikael Österdahl

  Förra året meddelades tevematcherna för december den 5 oktober, så något liknande i år är väl troligt.

  Uniteds match mot Fulham (b) ligger för närvarande på onsdag 21/12 och med tanke på att den omgången är uppdelad med matcher lagda både på tisdagen och onsdagen förefaller det vara troligt att den matchen kommer att ligga kvar som onsdagsmatch.

 • Dan

  Hej.

  Vet du varför det inte går att göra en reseanmälan? Jag har skrivit allt som man ska göra men när jag klickar på skicka så kommer upp att sidan inte kan visas. Matchen som gällde var mot West Bromwich.

 • Sirgiggsy

  Hej. Jag ska till Manchester och titta på United v Basel. Jag är i Manchester Airport 17:30 mactch dag. Hotelet ligger 7 min promenad från Old Trafford.

  Undera on någon vet det snabbaste sättet at ta sig från Airport till Old Trafford förtum taxi?

  Tack

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se