Borta längre än befarat

Chris Smalling missade matchen mot Wigan i tron om att han hade en vanlig förkylning, men nu har man kunnat konstatera att han fått körtelfeber och inte kommer kunna äntra fotbollsplanen på ett bra tag.

Smalling har i år stått för ett antal fina matcher, speciellt i inledningen då han löpte som en duracellkanin längs högerkanten. Efter att flera mittbackar blivit skadade har han fått parkera flera matcher centralt i backlinjen. Skadan som nu rapporterats kommer sannerligen olägligt med tanken på skadeläget i United

Ungefär tre månader rapporterar manutd.com att Smalling kommer att vara borta, vilket betyder att han kommer missa ett stort antal matcher. Något som gör alla fans bekymrade då skadelistan bara växer och växer. Långtidsskadade sedan innan är Anderson, Darren Fletcher, Tom Cleverley och Nemanja Vidic, och totalt åtta spelare förutom Smalling står som otillgängliga i matchen mot Blackburn imorgon, däribland Jonny Evans som tvingades utgå i halvtid i matchen mot Wigan.

Rapporter säger dock att Phil Jones kan vara tillbaka redan imorgon mot Blackburn, efter den otäcka smällen han fick mot käken i Fulham-matchen.

Årets stora prov blir hur United klarar att tackla dessa skadeproblem, vilket hittills gått mycket bra då man ligger tvåa i ligan på samma poäng som ettan City, men med fem måls skillnad i mållskillnaden.


MANCHESTERGUIDE
 • Elake Dave

  Manutd.com rapporterar inte att Smalling är borta i tre månader. Dom rapporterar och konstaterar att han har halsfluss.

  • Simon Sani

   De har tagit bort förra artikeln om Smalling nu, men i morse meddelade dem om körtelfeber, vilket även finns med i den nya artikeln:

   ”It had been reported on Friday morning that the England international could be out of action for three months with glandular fever but Sir Alex set the record straight at his press conference ahead of the game with struggling Rovers.”

   Vi försöker bara få ut den informationen manutd.com meddelar så snabbt som möjligt så ni kan få det på svenska asap.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se