Red-Tops Krönika: Dags för slutspurten

Nu börjar det att dra ihop sig inför slutspurten i ligan. Jag tror vi kan satsa allt på ligan och inte spara spelarna utan alltid spela med det bästa laget. I dom sista matcherna har vi spelat mycket taktiskt fulländat men det har hackat i själva spelet, vad det nu beror på är svårt att säga men vi spelar inte alltid med samma laguppställning och då blir det heller inget självförtroende i spelet. Det gäller att dom som spelar är hungriga på att vilja ta hem den 20:e titeln till Manchester United. För just nu verkar det som Man City är dom som kan vara med och slåss om guldmedaljerna. Tittar man på det avslutande programmet så ser det ut som United har det lättaste spelschemat, om det nu finns något som är lätt i ligan. Men om man ser de lagen som United har kvar att möta så kan man väl säga att slår man inte dom man bör slå för att vinna ligan, nej då är man nog inga värdiga vinnare – och den 30 april borta mot City kan ju mycket vara vunnet med en seger.
Såg i en tidning härom dagen att det var en scouser vid namn Glen Johnson som ville stötta och ta ifrån Luis ”Hollywood” Suarez all skuld i Evra-affären. När skall dom sluta och tjafsa om det här i Liverpool? Hello Mr. Kenny Daglish, nu får du vara snäll och svara i telefonen när Paris SG och andra europeiska klubbar ringer för att köpa denna skådespelare, för sådana här typer hör inte hemma i engelska ligan.
Våra unga lovande talanger kräver nu mer och mer speltid och högre löner, detta är ett svårt dilemma för vår SIR Alex att bemästra samtidigt som seriesegern hägrar vill man ju ge dessa spelare chansen och behålla dom i klubben. Det får bara inte gå till så att agenter som Riola försöker komma överens med Juventus och plocka åt sig 2 miljoner euro och vår Paul Pogba står och vet inte vad som är bäst för honom. Nej agenterna får sluta att lura unga och oerfarna spelare utan låt dom få utvecklas i en lugn och harmonisk miljö.

// Skrivit av den numera vitale och glade pensionären Red-Top


MANCHESTERGUIDE
 • reddevil4life

  Vill inte vara taskig men har du hört talas om radbrytning?

  • Red-Top

   Hej, sätter inte artikeln själv //Red-Top

  • Jordanskog M

   #1 Jag förstod ändå :)

 • Fredde

  Tänkte precis det samma. [radbrytning]

  Pogba tror jag stannar då han fått en del förtroende. Men visst man vet aldrig m galningen som agent.
  Shapar vi bara upp vårt hemmafacit kan det bli gull

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se