Supporterträff i Helsingborg, uppdatering*

I samband med sista ligamatchen mot Sunderland den 13/5 så kommer MUSS, i samband med UnitedSyd, att arrangera en supporterträff i Helsingborg. MUSS styrelse har möte dagen innan i Helsingborg och därför passar vi på att anordna en träff dagen efter. Träffen kommer att hållas på Pitchers, den nya sportkedjan som har öppnat på ett 10-tal ställen i landet. Pitchers (klicka på namnet för att öppna deras hemsida) ligger centralt i Helsingborg, bara ett par minuters gångväg från centralstationen. Klicka här för vägbeskrivning.
Som vanligt kommer vi att ha en tävling i form av resultatlotter. De kostar 50 kr för 5 stycken, matchen som gäller är förstås United’s match mot Sunderland. Vinnaren (eller vinnarna, då det kan bli 2 beroende på hur många lotter som säljs) får en resa med MUSS till nästa säsong, boende på vandrarhem (kan uppgraderas till självkostnadspris) + matchbiljett ingår, ej flyg. Vinnaren måste vara medlem i MUSCSB, eller bli det på plats, för att vinna priset.
Vi tar även med en del av våra souvenirer till försäljning.

Vi träffas kl.15.00, matchen börjar 16.00. Vi har bokat 40 platser till oss, 40 personer är precis vad vi blir om alla anmälda kommer.


MANCHESTERGUIDE
 • Lillmatte

  De blir nog att ta tåget enda från Linköping för att delta i umgänget !

 • Patrick

  Kom igen nu grabbar och tjejer, nu drar vi ihop en rejäl träff!

 • wahrburg

  Det här låter ju kul! Passande att man är bosatt i HBG då :)

 • Affe

  Låter roligt! Tåget från Kristianstad it is!

 • Janne Ekholm

  Stör mig nåt otroligt på Mats och hans blogginlägg om att han inte känner någon City-fan. Kanske om man reser som turist och undviker allt som är äkta så lär man inte ens träffa en geniun United-fan än mindre en som håller på City.
  Kanske vet inte Mats att City-fans har bättre jobb och status allmänt än United-fans där borta och grovisarna är United-fans som har skitjobb medan City-fans sitter på kontor och dikterar vad som ska göras.
  Visst, kanske lite överdrivet men närmare sanningen än Mats kommit under hans turist-resor med fina hotell och restauranger långt bort från verkligheten. Sen är han sosse också mitt uppe i allt helvete och jag vill bara bränna mina United-prylar och börja om.
  Mats har gett den dålige förloraren ett ansikte han har inte ens vett att skämmas.

 • Mattias

  Janne, nu tycker ja att du är lite vrång, så vi måste vinna ligan varje år för att du ska kunna va supporter? Eller är det alla blogg-inlägg som fått dig tappa tro på ett fotbolls lag?

  Antingen är du en medgångssupporter eller är du ingen alls? kan inte riktigt sätta fingret på vad du är

  • Anton

   Du kanske ska läsa Jannes inlägg med bägge ögonen och ord för ord. Jag förstod vad han menade med sitt inlägg men du delar inte hans åsikt och använder dig av en slags härskarteknik vilket är den lilla människans försvarsvapen när personen möter andra åsikter än de egna.

 • Patrick

  Janne,

  Känns inte som att personliga påhopp och politik är speciellt lämpligt på en United sida/forum eller har jag fel? Har du problem eller åsikter med Mats blogg (Som jag själv dyrkar) tycker jag du antingen ska vända dig direkt till honom alternativt sluta läsa den. Svårare än så är det inte.

  We love United we do!

 • Mattias

  Enda tråkiga med träffen var väl att resturangpersonalen var väldigt sura på oss som satt kvar, då mer än hälften av united fansen tog springnota… Och självklart sög de att vi förlora ligan

 • Patrick

  Mattias,

  Tog folk springnota från träffen i söndags – Sunderlandmatchen?

  Har du någon uppfattning om hur mycket folk/pengar det rörde sig om?

  Tacksam om du kontaktar mig.

  Patrick (patricklundberg@hotmail.com)

 • Mattias Wiklund

  Tråkigt om folk tar springnota, det låter ju inte särskilt bra för framtida supporterträffar.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se