Spelschemat släppt!

För en stund sedan så släpptes spelschemat för säsongen 2012/2013. United inleder mot Everton borta helgen den 18-19/8 och avslutar mot West Bromwich den 19/5. Matcherna mot Manchester city spelas den 8/12 (borta) och den 6/4 (hemma), matcherna mot Liverpool spelas den 22/9 (borta) och den 12/1 (hemma).

P.g.a rättighetsskäl så får vi inte visa hela schemat här, men på united.no finns hela.


MANCHESTERGUIDE
  • Kalle

    Känns himla skumt att ni inte får publicera spelschemat. Efter lite googlande så verkar det trots allt som om PL inte har rätt att kräva licenspengar för publicering. Kan dock ha ändrats sen dess.

    http://livescore.football-data.co.uk/disclaimer.php

  • Anders

    Det är väl så med det mesta att man inte får publicera det egentligen då rättigheter finns till det mesta nuförtiden. Viasat får ju bara visa en match varje Lördag och det blir det tydligen ingen ändring på kommande säsong och därmed tvingas fler att se matcherna via streams och avslutar sina tv-abonnemang.
    Kanske dags för de stora bolagen att inse att de nya tiderna gör upphovsrätt och andra rättigheter rätt värdelösa i slutändan. De kommer få problem när de vänder kunderna ryggen bara för att bevaka egna intressen som blir som ris till egen rygg.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se