LÃ¥nekollen – vecka 34

Reece Brown spelade 90 minuter för Coventry som spelade 1-1 igen, denna gång mot Sheffield United. Startade även i hemmamatchen mot Bury som slutade 2-2. Brown spelade 90 minuter i vanlig ordning.

Sean McGinty fick infinna sig med att sitta på bänken hela matchen för sitt Oxford som slog Southend hemma med 2-0. Satt även hela matchen mot Plymouth på bänken, där vann Oxford med 2-1.

Fabio startade mot Norwich borta i en match som slutade 1-1. Fabio spelade upp sig rejält jämfört med förra matchen även om det finns mer att ge från hans sida.

John Cofie startade för sitt Sheffield United när de spelade 1-1 borta mot Browns Coventry. Cofie blev utbytt efter 61 minuter vid ställningen 0-0. Startade också borta mot Colchester, Cofie gjorde ledningsmålet efter 17 minuter och blev sedan utbytt efter 64 minuter vid ledning 1-0. Dock kvitterade Colchester bara minuter senare och matchen slutade 1-1.

Ben Amos startade igen men den här gången blev det förlust med 1-0 borta mot Blackburn. Startade även mot Charlton där han fick hålla nollan i en match som slutade 0-0.