Omröstning: Matchens lirare mot Galatasaray

United vann med 1-0 mot Galatasaray i säsongens första Champions League-match. Michael Carrick gjorde Uniteds mål, efter fint samarbete med Shinji Kagawa, redan efter sju minuter.

Annars var det ingen imponerande insats av United. Galatasaray vann bollinnehavet i matchen och hade nÃ¥gra riktigt vassa mÃ¥lchanser men David de Gea – som var tillbaka i Uniteds mÃ¥l – och trävirket räddade United.

Galatasaray borde ha fÃ¥tt en straff i matchinledningen (innan Carricks mÃ¥l) och hade fler chanser där domaren kunde ha blÃ¥st. Även United hade straffsituationer och man fick ocksÃ¥ en straff sedan Rafael blivit fälld – Nani gjorde emellertid ingen Unitedsupporter lycklig med sin straff. Därmed har United missat tre av tre straffar den här säsongen, ett uselt facit (vill vi vara riktigt elaka kan vi även nämna att United missade tre straffar mot Barcelona under försäsongen).

Nåväl, 1-0 är också en seger som är värd tre poäng.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).