Omröstning: Matchens lirare mot Cluj

United vann med 2-1 i Cluj efter två mål av Robin van Persie.

Det blev, som brukligt är den här säsongen, en match där United fick jobba i underläge. Cluj tog ledningen efter en kvart då de utnyttjade Uniteds dåliga försvarsspel. United skulle dock kvittera efter en halvtimme då Robin van Persie styrde Rooneys frispark med axeln över målvakten och in i mål.

Rooney låg också bakom Uniteds segermål, tidigt i andra halvlek, då han slog en delikat passning till Van Persie som mycket snyggt styrde bollen förbi målvakten.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”86″]

Wayne Rooney utsågs till Uniteds bästa spelare i förlusten mot Tottenham. Rooney fick 39 procent av rösterna, att jämföra med tvåan Paul Scholes som fick 35 procent av rösterna. Nani, Rafael da Silva och Shinji Kagawa delade tredjeplatsen med 6 procent av rösterna vardera.


MANCHESTERGUIDE
 • Sebastian

  Försvarsspelet är under all kritik just nu, förstår inte vad som händer ibland. Ser ut som de står och sover. Evra är ofta flera meter efter motståndaren och timingen finns inte där, nej Fergie har lite att tänka på där! Vill ha tillbaka Vida och Phil Jones nuuuuu! Ser gärna att Büttner får chansen, han var verkligen riktigt bra i sin debut!

 • Frippa

  Dags att bänka Evra. Trodde verkligen inte han skulle starta idag. Får hoppas att han inte gör det i helgen. Då är vi rökta.

 • Jag håller med föregående talare. Evras tid som förstaval är över. Tyvärr bör tilläggas. Men visst finns det många anledningar att vara orolig. Vi har två—kanske tre—lagdelar som inte är samspelta och darrar allt för ofta.

  Den centrala backlinjen är ett självklart sorgebarn. Med Rafaels frekventa offensiva utflykter—som jag ser som positivt— är det väldigt oroande då det känns som om det är öppen väg till avslut för motståndarna där bakom.

  Sen har vi mittfältet. När spelade vi senast med samma uppställning på mitten två matcher i rad? Vi måste få till en riktig första uppställning som kan bli mer och mer väloljad för varje match. Capital One Cup finns ju fortfarande där för att lufta fler spelare. Sen hur detta mittfält ska gestaltas låter jag vara osagt.

  • Anton

   Daniel har väl nästan aldrig funnits en riktig första uppställning i laget under Fergusons tid? Har inte alls varit ovanligt att han efter en förlust bytt ut halva uppställning.

 • Mathias

  Hur i hela friden kan Anderson fortfarande vara kvar i ManU? Han är ju så otroligt jäkla usel!!!! Kan ju inte slå ens slå en pass till gubben som står två meter bort! Nä usch sälj han till GAIS, där passar han bra!!!

 • pontus

  Mathias såg du samma match som mig igår eller? Anderson presterade, han spelade både lugnt och smart på mittfältet.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se