Omröstning: Matchens lirare mot Stoke

United vann med 4-2 mot Stoke, efter att igen ha vänt underläge till seger. Anfallet imponerar, försvaret gör det inte. United behåller därmed andraplatsen i ligan, fyra poäng bakom Chelsea.

Stoke tog ledningen redan efter 11 minuter då Wayne Rooney nickade bollen i eget mål. Rooney revanscherade sig dock då han nickade in 1-1 på Robin van Persies perfekta inlägg. Van Persie styrde in 2-1 precis innan halvtid, framspelad av Valencia.

United ökade på till 3-1 direkt i andra halvlek då Rooney spelade fram Danny Welbeck. Stoke reducerade men Rooney avgjorde, framspelad av Welbeck efter en tilltrasslad situation.

Vi noterar att Uniteds anfallare hade en bra afton: Rooney gjorde två mål och en assist (ja, och så gjorde han ju ett mål åt fel håll), medan både Van Persie och Welbeck noterades för ett mål och en assist.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”88″]

Wayne Rooney, med 39 procent av rösterna, utsågs till bästa spelare efter matchen mot Newcastle. Tom Cleverley tvåa med 21 procent och Patrice Evra trea med 14 procent.