Omröstning: Matchens lirare mot Chelsea (ligan)

United besegrade Chelsea med 3-2 på Stamford Bridge och är nu bara en poäng bakom Chelsea i toppen på tabellen. Självmål, Van Persie och Hernandez gjorde Uniteds mål i en match där Chelsea fick två utvisningar.

United startade för en gÃ¥ngs skull bra – redan efter 12 minuter ledde man med 2-0, sedan Luiz sparkat bollen i eget mÃ¥l och Van Persie förpassat Valencias inlägg in i mÃ¥l.

Ledningen skulle dock inte hålla i sig. Mata slog in 1-2 på frispark i slutet av första halvlek och i inledningen av andra halvlek nickade Ramires in 2-2.

Sen hamnade domare Mark Clattenburg i fokus. United fick, förmodligen korrekt, inte straff när Luiz tog bollen med handen (precis innan Chelseas kvitteringsmål). Sedan blir Ivanovic, förmodligen korrekt, frilägesutvisad när han river ner Young och med 20 minuter kvar att spela blir även Torres utvisad då han får sin andra varning efter att domaren bedömt, felaktigt, att han filmat i en duell med Evans (domaren kan möjligen trösta sig med att Torres kanske borde ha blivit då han fick sin första varning).

United gjorde 3-2 med en kvart kvar. F̦rst s̴g Van Persie ut att spela bollen in i m̴l men den styrdes undan p̴ m̴llinjen Рbollen hamnade emellertid hos Rafael som sparkade bollen mot m̴l och Chicharito, i offsideposition, styrde bollen i m̴l.

United hade sedan inga problem att spela hem segern mot Chelseas nio spelare.

Vi kallar det karma. Dels har vi ett antal förluster där Chelsea har fått med sig horribla domslut och dels förtjänar ett lag med Terry inget annat.

Where’s your racist centre half? sjöng Uniteds supportrar.

Här kan du rösta pÃ¥ den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen). (Och nej, Clattenburg är inte ett alternativ – kanske om han helt riktigt ocksÃ¥ hade visat ut Ramires.)