Vinnare: Matchtröja

Tävlingen om två stycken matchtröjor som Muss anordnade i samarbete med bwin är nu avgjord. Lyckliga vinnare av varsin tröja blev Mattias Andersson från Linghem och Peter Herpai från Våxtorp. Grattis!

Mattias och Peter visste, precis som en hel drös andra tävlande, att de företag vars namn har synts på Uniteds tröjor är Sharp, Vodaphone, AIG och AON. Tyvärr var det endast två som kunde ha tur med lotten. Några tävlande nämnde helt korrekt att Chevrolet kommer att synas på Uniteds tröjor från 2014 och några nämnde DHL som sponsor av Uniteds träningströjor, detta var emellertid inget krav för att ha rätt svar på frågan och gav heller ingen fördel i lottdragningen.

Vi vill tacka alla tävlingsdeltagare för att de ställde upp i tävlingen. Till Mattias och Peter säger vi på nytt grattis! och övriga önskar vi bättre lycka nästa gång.

Vi vill också passa på att tacka bwin som möjliggjorde tävlingen.


MANCHESTERGUIDE
  • Christian

    Grattis till de två vinnare, och med risk för att låta som en bitter förlorare då tycker att antingen var fråga formulärat fel ”Vilka företag har United haft som tröjsponsorer genom åren?” eller oxå måste DHL vara en del av svarat då det inte framgår av tröjan att det rörda sig om matchtröjor. Se det som konstruktiv kritik till alla de tävlingar som kommer i fortsättningen, för det är ju bara roligt med tävlingar, även när man inte vinnar ;-)

    • Du har helt klart en poäng. Vi ska absolut ta med oss det till nästa gång.

      Nu var det ju tack och lov så pass väl att det inte påverkade utgången av tävlingen. Och om man nu ska tolka ordagrant borde förstås även tröjtillverkarna nämnas Admiral, Adidas, Umbro och Nike då de också syns på tröjorna.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se