U18 vann mot Bury

Dagen efter uttåget i FA Youth Cup spelade U18 en träningsmatch på Carrington mot Burys dito som slutade hela 7-0 efter fyra mål av Kenji Gorre.

De som inte fick chansen i FA Youth Cup fick istället visa upp sig i träningsmatchen mot Bury. United vann matchen med 7-0 och alla mål kom i andra halvlek. Harrop öppnade målskyttet i minut 47 sedan tog Gorre över med två mål i rad, varav en kom från straffpunkten. Mitchell ökade sedan på till 3-0 innan Gorre slog till med två raka mål för att sedan se Riley fastställa resultatet till 7-0 på stopptid.

Manchester United U18 – Bury U18 7-0 (0-0)
Uniteds mål: Harrop 47, Gorre 67, 72 str, 82, 85, Mitchell 79, Riley 91
United: J. Periera (Henderson) – McConnell, Wilkinson, Dalley (Borthwick-Jackson), Evans (Barber) – Harrop, Willock (Riley), McNair (Mitchell), Rothwell, Gorre – Byrne (Fletcher)

Källa: manutd.com