Real Madrid i åttondelsfinal

Lottningen tog nyss slut och det blev en hel del spännande matcher i åttondelsfinalerna. United fick enklast möjliga motstånd i form av Real Madrid (OBS ironi), och man börjar på bortaplan vilket är en fördel. Ronaldo har aldrig varit och spelat på Old Trafford heller med Real Madrid sedan han såldes så bara det är intressant. Här har ni hela lottningen.

Galatasaray – Schalke
Celtic – Juventus
Arsenal – Bayern Munchen
Shakhtar Donetsk – Borussia Dortmund
Ac Milan – Barcelona
Real Madrid – Manchester United
Valencia – PSG
FC Porto – Malaga

Grupptvåorna spelar första matchen på hemmaplan och det är dem som står först ovan. Första matcherna spelas 12,13, 19 och 20 februari medan de andra matcherna spelas 5, 6, 12 och 13 mars. Senast Manchester United och Real Madrid möttes var 2003 i kvartsfinal där spanjorerna gick vidare efter totalt 6-5.


MANCHESTERGUIDE
  • Häftig åttondel (var även på plats 2003). Även om den var lika väntad som oönskad. Känns super att ha den veckan löst med matchbiljetter redan. Norwich 2/3 och Real 5/3. #mufcse

  • Simon

    Vet ni när biljetter släpps?

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se