LÃ¥nekollen – vecka 4

Fabio Da Silva och hans QPR hade ingen lyckad afton när de åkte ur cupen efter 2-4 hemma mot Milton Keynes. Fabio spelade hela matchen och reducerade på slutet när han stötte in en nickpassning med bredsidan. Fabio spelade som högerback.

Luke Giverin och hans Antwerp var spellediga.

Michael Keane spelade hela matchen när Leicester spelade 1-1 borta mot Huddersfield i FA-cupen. Keane var återigen en av Leicesters bättre spelare och såg till att hemmalaget endast gjorde ett mål.

Angelo Henriquez startade och spelade hela matchen när Wigan slog Macclesfield med 1-0 i FA-cupen.

Bebe startade mot Maritimo och spelade 78 minuter innan han blev utbytt vid ställningen 1-1.

Scott Wootton och hans Peterborough var spellediga.
Davide Petrucci och hans Peterborough var spellediga.

Luke McCullough fick inte debutera i Cheltenham när de tog emot Rochdale, utan det blev 90 minuter på bänken för den unge försvararen. Matchen då? Den slutade 0-0.