Oavgjort mot Arsenal för U21

U21 spelade 2-2 i kvällens match mot Arsenal där alla mål kom i första halvlek. Nick Powell och Jesse Lingard gjorde Uniteds mål.

Det var bortalaget Arsenal som tog ledningen på Moss Lane efter elva minuters spel. Det tog dock inte länge innan United kunde reducera; Januzaj slår in en frispark som Powell (nick)ar in och då har det bara gått 15 minuter.

Sju minuter senare tar United också ledningen, nu efter en fin kontring där Tunnicliffe, Powell och Januzaj är inblandade för att sedan låta Lingard avsluta anfallet och placera in bollen till 2-1.

Men målkalaset var inte över och Arsenal kvitterade till 2-2 innan halvtimmen var spelad.
I andra halvlek fortsatte målchanserna att komma men 2-2 stod sig matchen ut och det blev delat pott.

Manchester United U21 – Arsenal U21 2-2 (2-2)
Uniteds mål: Powell (15), Lingard (22)
United: Amos – Veseli (McGinty 36), Fornasier, Brown, Vermijl – Januzaj, Thorpe, Tunnicliffe, Cole, Lingard – Powell

Källa: manutd.com