Förlust för U21 mot Spurs

Under fredagsförmiddagen åkte U21 till London för match mot Tottenham. Det blev som väntat tufft och United får åka tillbaka tomhänta efter förlust med 3-1.

Ett starkt Tottenhamlag tog ledningen efter att Reece Brown misslyckats med en rensning som Obika tar vara på. Förutom ett bortdömt mål hade United inte något att komma med i första halvlek.

Tidigt i andra kan United, ur ingenting, kvittera. Tom Thorpe slår till med ett långskott som snyggt seglar in. Glädjen blir dock kortvarig när samme Obika snappar upp en retur och trycker in 2-1 från nära håll bara minuter efter.

United spelar upp sig ju längre matchern lider men det är Tottenham som får sista ordet när Obika punkterar matchen helt på stopptid och fullbordar sitt hattrick när han kommer ensam med Johnstone i Uniteds mål.

Tottenham Hotpurs U21 – Manchester United U21 3-1 (1-0)
Uniteds mål: Thorpe (48)
United: Johnstone – Vermijl, Brown, Fornasier, McGinty – Cole (Blackett 79), Thorpe, Tunnicliffe, Lingard (Ekangamene 85) – Januzaj (Lawrence 68) – Powell

Källor: @DoronSalomon, @PeterBolton3, manutd.com