LÃ¥nekollen – vecka 9

Fabio Da Silva fick hoppa in på stopptid när QPR ledde med 2-1 mot Southampton.

Luke Giverin spelade hela matchen när Antwerp spelade 1-1 borta mot White Star Woluwe.

Michael Keanes Leicester slog Blackburn på hemmaplan med 3-0. Keane spelade hela matchen och var en av planens bästa spelare. Åkte sedan på en förlust borta mot Ipswich, även där spelade Keane alla 90 minuter.

Angelo Henriquez fick sitta 90 minuter på bänken när Liverpool enkelt slog Wigan.

Bebe startade mot Estoril men blev utbytt i paus, då tog bortalaget också och satte två snabba mål i slutet av matchen och vann med 2-0.

Scott Wootton var skadad och missade matcherna mot Bolton och Blackburn.
Davide Petrucci startade i bortamatchen mot Bolton men fick kliva av efter 42 minuters spel på grund av en skada. Missade sedan matchen mot Blackburn pga en skada.

Luke McCullough var inte med i truppen när Cheltenham spelade 1-1 borta mot Fleetwood. Inte heller med när Cheltenham slog AFC Wimbledon.

Wilfried Zaha startade och spelade hela matchen när Crystal Palace slog Derby med 1-0 på bortaplan.

Federico Macheda fick hoppa in direkt efter paus i cupmötet med Bochum men noterades inte för någon poäng när Stuttgart ökade på till 2-0 i andra halvlek. Fick sedan ett kort inhopp på fyra minuter när Stuttgart jagade poäng mot Leverkusen, men både Macheda och Stuttgart kammade noll.

John Cofie startade för Notts mot Tranmere men blev utbytt efter cirka en timmes spel, då låg Notts under med 1-0. Det blev till slut 1-1. Startade och spelade 70 minuter när Notts vann mot Carlisle med 1-0, målet kom i den första halvleken.

Ryan Tunnicliffe spelade 67 minuter när Barnsley förlorade med 3-2 mot Bolton.

Reece Brown var inte med i truppen när Ipswich slog Leicester med 1-0.