Omröstning: Matchens lirare mot Chelsea

Trots en tidig 2-0-ledning blev det bara 2-2 för United mot Chelsea i FA-cupens kvartsfinal. Därmed väntar ett ovisst omspel på Stamford Bridge (datum för omspelet är ännu inte bekräftat).

Det började så bra för United. Chicharito nickade in 1-0 redan efter fem minuter på Carricks magnifika passning och sex minuter senare sköt Wayne Rooney 2-0 på frispark.

United kunde emellertid inte ta vara på övertaget och Chelsea kunde flytta upp positionerna och gick ikapp till 2-2 med två mål i andra halvlek. Känslan från säsongsinledningen var tillbaka, försvarsspelet över hela planen var bristfälligt. Detta illustreras kanske allra bäst av att Chelsea tilläts kontra in kvitteringen.

På slutet fick United kämpa ordentligt för att ordna ett omspel och hade det inte varit för David de Geas fantomräddning på Matas chans på övertid hade Uniteds cupäventyr varit över för den här säsongen.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”120″]

Ryan Giggs tog hem segern mot Real Madrid med 54 procent av rösterna. Tvåan Vidic fick 18 procent och trean Welbeck 15 procent.