LÃ¥nekollen – vecka 11

Fabio Da Silva spelade 70 minuter som vänsterback när QPR förlorade mot Villa med 3-2. QPR låg under med 2-1 när Fabio byttes ut.

Luke Giverin missade Antwerps match, en match de förlorade med 2-0.

Michael Keane spelade hela matchen när Leicester spelade 1-1 borta mot serieledarna Cardiff. Leicester tog ledningen efter cirka 70 minuter genom just Keane men Cardiff kvitterade på stopptid. Keane var återigen en av Leicesters absolut bästa spelare. Spelade sedan hela matchen när Leicester förlorade mot Derby med 2-1 efter en medioker insats från Keane och laget.

Angelo Henriquez satt på bänken hela matchen när Wigan slog Newcastle med 2-1.

Bebe blev inbytt efter en timmes spel när hans Rio Ave redan var en man kort på grund av en utvisning och det blev förlust med 1-0.

Scott Wootton är fortsatt skadad.
Davide Petrucci är fortsatt skadad.

Wilfried Zaha spelade hela matchen och gjorde det bra men Palace förlorade ändå mot Brighton med 3-0.

Federico Macheda spelade 90 minuter när Stuttgart åkte ur Europa League, laget förlorade igen mot Lazio. Hoppade sedan in på stopptid när Stuttgart vann i ligan med 2-1.

John Cofie var tillbaka i United och spelade med Uniteds U21.

Ryan Tunnicliffe satt på bänken matchen igenom när Barnsley tog en viktig seger hemma mot Brighton med 2-1. Samma visa när Barnsley slog Watford med 1-0.

Reece Brown var inte involverad i Ipswich vinstmatch mot Bolton.