U21 vann mot West Brom

En match som såg ut att sluta mållös igen vanns istället efter två sena mål från Uniteds sida när McGinty först gjorde 1-0 och Cofie utökade ledningen några minuter senare.

Det var United som hade det mesta och det bästa inledningsvis, Januzaj som för dagen spelade som anfallare var den som fick de bästa chanserna men som han inte kunde ta tillvara på.

Andra halvlek fortsatte i samma spår där United var det hetare laget, men hade förtvivlat svårt att få in bollen. Det dröjde till den 86e minuten när Januzaj slog ett inlägg som mittbacken McGinty tryckte in. Några minuter senare avgör United matchen helt när en lång boll från Lindegaard missas av West Brom-försvaret och inhopparen Cofie rinner igenom och placerar in bollen till 2-0.

Januzaj utmärkte sig positivt igen och var Uniteds bästa spelare, trots en ovan position som ensam anfallare. Försvaret återigen väldigt stabilt och det är anmärkningsvärt hur lite det här laget släpper in. Men produktionen framåt kan helt klart bli bättre, men då får vi komma ihåg att en mittfältare spelade som ensam anfallare och att två mittbackar spelade på det centrala mittfältet.

West Bromwich U21 – Manchester United U21 0-2 (0-0)
Uniteds mål: McGinty (86), Cofie (90)
United: Lindegaard – Vermijl, Fornasier, McGinty, Blackett (Cofie 68) – Thorpe, Veseli, Cole, Ekangamene, Lingard (McCullough 90) – Januzaj (Lawrence 88)

Källa: manutd.com