Omröstning: Matchens lirare mot Chelsea

Uniteds chanser att vinna en dubbel är borta sedan man på annandag påsk förlorat med 1-0 i omspelet mot Chelsea på Stamford Bridge.

Efter en dålig första halvlek gick lagen till pausvila med 0-0 på resultattavlan. Ba gav hemmalaget ledningen tidigt i andra halvlek och efter det orkade inte United resa sig. Chicharito tvingade förvisso Cech till en fantomräddning och Van Persie hade ett avslut i slutet som han borde ha förvaltat bättre men totalt skapade United för få chanser.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”123″]

Alexander Buttner tog hem priset som bästa spelare i segern mot Sunderland med 34 procent av rösterna. Carrick knep andraplatsen med 30 procent och Vidic blev trea med 16 procent.