Omröstning: Matchens lirare mot Stoke

United vann bekvämt borta mot nedflyttningskandidaten Stoke sedan Carrick gett United ledningen redan i den fjärde matchminuten efter en hörna. I andra halvlek fastställde Van Persie slutresultatet till 2-0 på straff.

Det började bra för ett United som startade med en mycket offensiv uppställning. Van Persie slog en hörna, Jones kämpade om bollen innan den hamnade hos Carrick som sköt bollen i mål.

Därefter var det i stort sett en transportsträcka för United, hemmalaget visar att man hör hemma i botten pÃ¥ tabellen. United skulle till slut vinna med 2-0 sedan Van Persie gjort mÃ¥l pÃ¥ straff, sedan han själv fällts av en klumpig försvarare. Van Persies straff var utmärkt och gav inte mÃ¥lvakten nÃ¥gon chans att rädda – mÃ¥ltorkan över.

Dagens tre poäng betyder att United bara behöver plocka sju poäng på de återstående sex matcherna för att definitivt säkra klubbens 20:e ligatitel.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”125″]

Phil Jones tog en överlägsen seger i omröstningen efter citymatchen med 89 procent av rösterna. Tvåan Carrick skrapade ihop 4 procent och trean Rafael fick 3 procent av rösterna.