U18 förlorade stort

U18 åkte under förmiddagen på en oväntat smäll när man förlorade hemma mot Everton med 3-0. Alla tre målen tillkom efter inlägg från kanten.

Trots de stora siffrorna var det United som inledde bäst när Jack Rudge träffade ribban med ett skott utifrån. Men i 24e minuten när Everton ledningen efter en nick på en frispark som Ben Pearson försöker rädda på mållinjen, men domaren har dömt att bollen var över linjen.

0-1 stod det på resultattavlan när domaren blåste för halvtid.

Endast fem minuter in i halvleken utökar Everton ledningen till 2-0 när ett inlägg går mot bortre stolpen där en Evertonspelare är först och nickar in den.

United försökte desperat att komma in i matchen men trots stort bollinnehav kunde inte United bryta igenom Evertons försvar. Det var istället gästerna som kunde punktera matchen när man på övertid sätter 3-0 efter ännu ett inlägg men den här gången avslutades det på volley och 3-0 var ett faktum.

Förlusten innebär att United tillfälligt halkar ned till tredjeplats då Southampton gick om på målskillnad. Det är dock en haltande tabell och Southampton har fler matcher spelade.

Manchester United U18 – Everton U18 0-3 (0-1)
United: J.Pereira; Love, Evans, McNair, Grimshaw – Pearson, Barmby (Wilson 60), Rudge, Byrne – A.Pereira, Daehli

Källa: manutd.com