Spelarbetyg: West Ham – Man Utd

Efter en lång hård kamp i London så fick United med sig en poäng efter att ha hämtat upp underläge två gånger. Det betyder en poäng närmare en ny ligatitel.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David de Gea
7,5

Har gått från klarhet till klarhet ju längre säsongen har förflutit. Stod upp bra mot hårdsatsande Carroll ett antal gånger. Svårt att klandra spanjoren för de insläppta målen.

Rafael da Silva
7

Var vass framåt ju längre matchen led även om han inte nådde upp till normal standard. Tappade Vaz Te vid 1-0-målet.

Rio Ferdinand
7

Var inte helt med i matchen från början och hade stundtals svårt med markeringsspelet. Växte och tog tag i försvarsspelet efter baklängesmålen.

Nemanja Vidic
7,5

Likt Ferdinand tappade Vidic markering vid några tillfällen men växte. Var, som vanligt, bra i luften med viktiga nickar. Brottades med Carroll matchen igenom.

Patrice Evra
6,5

Fransmannen hade stundtals svårt att kontrollera sin kant och således även svårt att gå för offensiva räder även om ett par löpningar kom i första halvlek.

Antonio Valencia
7,5

Valencia som har haft en minst sagt jobbig period på sistone visade att han är på uppgång. Bästa matchen på länge. Viktigt för laget och honom själv att få göra mål.

Phil Jones
7

Var stundom en jätte på mittfältet och avlastade försvaret vid flertalet tillfällen. Hade svårt att sätta en egen prägel på matchen men skötte sitt jobb bra.

Michael Carrick
7,5

Slog bort ett par passningar för ovanlighetens skull men var i övrigt lugnet själv. Hittade Kagawa fint i andra halvlek som i sin tur serverade van Persie.

Shinji Kagawa
8

Ständigt ett hot mot West Ham och visade verkligen att han vill ha en plats i startelvan nästa säsong. Två fina assister. Borde fått med sig ett mål själv.

Wayne Rooney
6

Svårt att komma in i matchen från början och fick aldrig möjlighet att spela in sig heller. Kom långt ned i banan och hade svårt med cross-bollarna.

Robin van Persie
7

Tilltrotts för offside-positionen så visade han vilken goal-getter han är med sitt mål. Svårt att komma till avslut och skapa chanser i första halvlek.