Titeln kan säkras imorgon! #20

Om United imorgon besegrar Aston Villa säkrar man klubbens 20:e ligatitel. Detta står klart sedan Manchester city idag förlorat mot Tottenham. Det är nära nu mina vänner, det är väldigt nära nu.

Manchester city förlorade idag med 3-1 borta mot Tottenham sedan hemmalaget vänt 0-1 till 3-1 genom tre mål på sju minuter i slutet av den andra halvleken. Nasri hade gett city ledningen redan efter fem minuter och city kontrollerade sedan händelserna. Med en kvart kvar skulle dock Dempsey kvitter och fyra minuter senare sköt Defoe (inbytt för den värdelöse Adebayor fyra minuter innan kvitteringen) 2-1 och ytterligare tre minuter senare punkterade Bale matchen med sitt 3-1-mål.

city kan därmed som bäst sluta ligan på 83 poäng. United står i dagsläget på 81 poäng och går således upp på 84 poäng vid seger imorgon.

Mancini are you listening?

Den 2 maj 1993 förlorade Aston Villa mot Oldham vilket innebar att United säkrade sin första ligatitel på 26 år, den 8:e totalt. 20 år senare kan United säkra ligatitel nummer 20 med en seger mot Aston Villa.