U21 förlorade mot Wolves

United tog sig an bottenlaget Wolverhampton i U21-seriens elitgrupp, men det blev ingen planenlig seger utan United förlorade snöpligt med 1-0 i en inte särskilt välspelad match på en dålig plan.

United började matchen bra där Tunnicliffe hade Uniteds bästa chans när han träffade ribban. United spelade bra i första halvlek men fick ingen utdelning.

Andra halvlek blir inte alls lika bra och den präglas mest av dåligt väder och dålig plan där spelet blir där efter. Halvlekens och matchens enda mål gör hemmalaget Wolves som efter en hörna kan trycka in segermålet från nära håll när klockan just passerat 86 minuter.

United försöker trycka på men tiden är knapp och trots att målvakten Amos gick upp på hörnorna på slutet fick United infinna sig med att gå mållösa av planen.

Wolverhampton U21 – Manchester United U21 1-0 (0-0)
United: Amos – Vermijl, Thorpe, Fornasier, James – Blackett (Lawrence 82), Ekangamene,Tunnicliffe, Cole, Lingard – Januzaj

Källa: manutd.com