Omröstning: Matchens lirare mot Liverpool

United stod för en dålig insats på Anfield och förlorade med 1-0 sedan Sturridge gjort matchens enda mål efter en hörna.

Matchen började uselt då Liverpool kunde ta ledningen redan efter fyra minuter, sedan Ashley Young skänkt bort en hörna med ett huvudlöst agerande. Därefter parkerade Liverpool bussen men United förmådde inte skapa någonting.

Överlag en riktigt dålig insats men United har ju tyvärr en förmåga att underprestera på Anfield.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).